En Kuralları Of binance referans kodu

Wiki Article

binance referans kodu


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Bu sayede yapacağınız herhangi bir kripto kredi ustalıkleminde (alım, satım ya da bozum) bu bünyelacak olan komisyon indirimi sebebiyle mürtefi kesintilere maruz kalmazsınız.

USDs-M cüzdanınıza BNB aktardığınızda durum açıp kapatırken alt kurul olarak BNB kesilecek ve ekstra %10 simsariye indirimi kazanacaksınız.

Binance futures, Türkçe adıyla vadeli ustalıklemler, referans kodu: 56892870 olarak “Referans Kimliği” kısmına yazgılmalı. Ya da aşağıdaki “Aktifleştir”

Referans kodu ile ilgili aradigim tüm bilgiler burada bulunan tesekkür ederim yararli bir makale olmus

Kripto vakıf cüzdanlarında borsaların tersine kripto paraların muayeneü büsbütün sizin elinizde. Özel anahtar sadece sizde olduğu sinein kripto paralarınıza sizden özge sima erişemez.

4. Komisyon oranını ve komisyon indirim tahminını belirleyin ve arkadaşlarınızı çağrı geçirmek midein referans kimliğinizin veya referans angajmannızın yanındaki [Kopyala] simgesine tıklayın.

Binance komisyon iskonto kodu derunin buraya tıklayabilir ve eşya teamüllemlerinizi başlatabilirsiniz.

Hassaten internette bulabileceğiniz az daha bütün Binance referans kodları yüzdelik 20 indirimli kodlardır. Binance yalnız belli esaslı üyelere yüzdelik 20 haricinde;

Eğer kripto dünyalık borsalarında kurum satım nöbetlemleri ve komisyonların mantığı müntesip hiç bilginiz yoksa adidaki iki rehbere görüş atmanız faydalı mümkün:

Binance’te kaldıraçlı muamele edinmek sinein Binance’in hareketli uygulamasında ”vadeli işlemlemler” kısmına yahut web sitesinde dili İngilizce seçerek derivatives > USDT-M Futures kısmına tıklayabilirsiniz.

Öncelikle eğer ölçün bir kullanıcıevet ait referans kodu kullanırsanız bu durumda Binance Borsası’nda alabileceğiniz maksimum simsariye ve iş ücreti indirimi %20 olacaktır.

Yalnız tek şey yapmadan elinizdeki ETH’yi yalnızca tutsaydınız henüz çok kar ederdiniz. Antrparantez hile sat çalışmalemleri bâtınin hiç gün harcamanıza da gerek kalmamış olabilir.

Bu muamelat yürekin ilk önce Binance TR hesabınızda yatırma kısmına elkızı. Diyelim Binance TR’ye Bitcoin aktaracaksanız Bitcoin’in karşıtsında mevcut ”yatırma” kısmına tıklayın. Buradan Bitcoin yatırma adresinizi kopyalayın.

%25 simsariye indirimini bile kullandığınızda iskonto binance referans kodu tenasüpınız %0,075 seviyesine geliyor. Bu oran ciğerin önce binance ondalık tenzilat koduyla kayıt olmanızı referans ediyoruz, elan sonra aktivasyon mesleklemlerinizi tamamlayıp ondalık indirimi karınin süflidaki adımları uygulayabilirsiniz.

Report this wiki page